Strategie

Strukton brengt steeds meer focus aan in zijn werkzaamheden en concentreert zich op die werken waar zijn kracht ligt, met name railgerelateerde werkzaamheden.

Assetmanagement, onderhoudswerk en beheer op basis van hoogwaardige technologie en vakmanschap vormen de basis van de onderneming. Dit zorgt voor stabiliteit. Daarnaast voeren we projecten uit, op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Hoogwaardige technologie en vakmanschap

Het aanleggen van spoor en wegen, het ontwikkelen van treinsystemen en het onderhouden van installaties en gebouwen blijft belangrijk, maar Strukton maakt het verschil door de hoogwaardige technologie en het uitstekende vakmanschap dat erachter zit.

  • Niet alleen spoor aanleggen, maar ook assetmanagement – gebaseerd op geavanceerde data-informatiesystemen – voor slim onderhoud.
  • Niet alleen een brug bouwen, maar ook techniek aanbrengen voor monitoring.
  • Niet alleen een tunnel aanleggen, maar ook de tunneltechnische installaties plaatsen en deze monitoren vanuit de controlekamer.

Kennis van deze technologieën maakt Strukton uniek. Met deze ontwikkelingen kan Strukton de klant echt verder helpen. De focus en groei ligt met name op de technologisch georiënteerde specialismen, in Europa en enkele selectief gekozen landen wereldwijd.

Close-up module omzetter_vert