Medewerkers

Onze medewerkers zijn vakinhoudelijk goed onderlegd. Ze nemen zelf telkens weer initiatieven om met innovatieve oplossingen te komen. De leidinggevenden hebben brede managementcompetenties. Ze bekijken een vraag vanuit het perspectief van de opdrachtgever en stellen vervolgens nieuwe en duurzame concepten en oplossingen voor samen met de ervaren topspecialisten van Strukton. De medewerkers werken vol overgave en tonen betrokkenheid en passie.

Strukton vindt het belangrijk dat de medewerkers zich blijven ontwikkelen. Hun vakkennis bepaalt immers de kwaliteit die Strukton zijn klanten levert. Daarom investeert Strukton op structurele wijze in opleidingen. Denk daarbij aan door Strukton zelf ontwikkelde bedrijfsopleidingen en cursussen voor het management. Speciale aandacht gaat ook uit naar medewerkers jonger dan dertig jaar. Voor hen zijn er traineeprogramma’s en het Jong Management Programma.

Daarnaast speelt social return een steeds belangrijkere rol. Bij diverse projecten maakt Strukton afspraken met gemeentes over de inzet van mensen met achterstand tot de arbeidsmarkt.

 

Persoonlijke verhalen

persoonlijke verhalen Luke

Wie kan jou het beste vertellen hoe het is om bij ons te werken? Jouw toekomstige collega's!

Laat je inspireren