Scope - Hét netwerk voor de young professional

Scope is er voor de young professionals binnen Strukton. Netwerken, ontwikkelen en ontdekken staan centraal. Gedurende het jaar organiseert Scope diverse activiteiten waardoor de young professionals een netwerk binnen Strukton kunnen opbouwen en bekend worden met de verschillende werkmaatschappijen binnen Strukton. Denk hierbij aan workshops, projectbezoeken, lezingen en ludieke acties.

Onderwerpen van de bijeenkomsten zijn vaak direct of indirect verbonden aan Strukton. Binnen dit jongerennetwerk worden (nieuwe) ideeën en kennis gedeeld over de breedte van het bedrijf en doen medewerkers kennis op, over en van andere disciplines binnen Strukton.

Reeds georganiseerd

CEO for a day!

acpYO93xZu8

Activiteiten op stapel

  • In september organiseert Scope voor haar leden een workshop om de softskills verder te ontwikkelen
  • In november organiseert Scope, in samenwerking met Antea en Centric, een interactieve activiteit met als thema: samenwerken.
  • In december organiseert Scope, in samenwerking met Belastingdienst en Ballast Nedam, het event 'Uit de Knoop'. Gebaseerd op het gezamenlijke project wat momenteel in uitvoering is: De Knoop in Utrecht

 

170404_BL1A8368

 

Strukton-Scope-email-1
Strukton-Scope logo-RGB

Op de hoogte blijven?

De laatste ontwikkelingen volg je via de showcasepagina van Scope op LinkedIn.

Geïnteresseerd

Ledenactiviteiten

Scope organiseert activiteiten voor de young professionals binnen Strukton.

Ontdek!

Wij staan open voor vragen!

Ben je nieuwsgierig naar ons netwerk of ben je een young professional die werkzaam is bij Strukton en wil je lid worden? Stuur een e-mail naar scope@strukton.com.