Undercover Boss

Op maandag 19 september 2011 was Strukton in Undercover Boss bij SBS 6. In het tv-programma Undercover Boss werkt een directeur van een groot Nederlands bedrijf een week lang onherkenbaar mee op de werkvloer.

Filmen_Undercover_Boss

Martijn Smitt, directeur van Strukton Civiel, ruilde voor een week zijn directiekamer in voor verschillende plekken op de werkvloer. Zo ging hij naar Denemarken om mee te werken aan de vernieuwing van het spoor op de lijn Bramming-Tønder. In Nederland draaide hij onder andere mee bij de Noord/Zuidlijn (Metrostation CS) en Ziggo Dome en ook ontdekte hij wat het werk van een technisch beheerder precies inhoudt.

 Het programma bood een uitgelezen kans voor Strukton om de hele breedte van het bedrijf onder de aandacht te brengen van het grote publiek. Martijn Smitt: ‘We zijn actief in de railmarkt, civiele markt en gebouwenmarkt en kunnen het hele traject van planvorming en financiering tot en met onderhoud verzorgen. Ik heb dan ook een zeer afwisselende werkweek achter de rug kan ik wel zeggen! Wat me vooral goed deed was de passie die ik zag bij de medewerkers met wie ik een dag mocht meelopen. Want ik ben ervan overtuigd dat mensen het beste presteren en met de meest fantastische innovatieve ideeën kunnen komen als ze passie hebben voor hun vak.’

Undercover Boss gemist?

Bekijk de uitzending alsnog op Programma Gemist van SBS 6.

Bekijk hieronder de trailer van deze aflevering.

lFlEJxZyiQQ