Nieuws

Onderhoudscontract 44 panden Rijksuniversiteit Groningen voor Strukton Worksphere

24 maart 2015

Vandaag ondertekenden Strukton Worksphere en Rijksuniversiteit Groningen het contract voor het werktuigbouwkundig en elektrotechnisch onderhoud aan 44 panden in de Groningse binnenstad. Dit onderhoudscontract voor 124.000 m2 heeft een looptijd van 10 jaar, met een optie tot verlenging van twee keer één jaar.

Rijksuniversiteit Groningen Academiegebouw 

Danny von Hebel, adjunct directeur van het Facilitair bedrijf Rijksuniversiteit Groningen, en Bert Haan, directeur Strukton Worksphere regio Noord-Oost, tekenden het onderhoudscontract. De 44 panden in de Groningse binnenstad, waaronder historische en beeldbepalende panden als het Academiegebouw, het Van Swinderen Huys, het Universiteitsmuseum en het Harmonie complex, omvatten maar liefst 124.000 m2. Het partnership draagt bij aan de ambitie ‘’for infinity’’ waarbij gezocht wordt naar continue verbetering van processen, kostenoptimalisatie, duurzame oplossingen en risicobeheersing.

Strukton Worksphere zal de Groningse panden periodiek en preventief onderhouden, correctief onderhoud uitvoeren en een 24/7 bereikbaarheidsdienst bieden. Rijksuniversiteit Groningen vindt in Strukton Worksphere een proactieve partner die bijdraagt aan continue verbetering van de dynamische universitaire omgeving, ook op het gebied van milieu, innovatie en duurzaamheid.

“Met de inzet van onze techniek dragen wij bij aan de doelstellingen van de Rijksuniversiteit Groningen door te zorgen voor het beheer en onderhoud. Hierbij denken wij in levensduur, mens en natuur. Bovendien kunnen wij onze toegevoegde waarde als kennisbedrijf laten zien. ”

Bert Haan, directeur Strukton Worksphere regio Noord-Oost

Strukton Worksphere onderhoudt meerdere onderwijsinstelligen in Nederland, zoals de Openbaar Onderwijs Groep Groningen en het Noorderpoort College in Noord-Nederland, het ROC van Twente en Aventus in Apeldoorn.