Nieuws

Strukton Jong Management ontvangt diploma

02 juli 2014

Zestien Struktoncollega’s volgden de afgelopen negen maanden de opleiding Strukton Jong Management. Als afsluiting hielden zij in vier teams een eindpresentatie over het onderzoek waarmee zij de opleiding afsloten. Zij kregen aansluitend hun welverdiende HBO-certificaat van de Hogeschool Utrecht uit handen van Erik Hermsen, lid van de groepsdirectie van Strukton.

Young_mgt 

De onderzoeken die de deelnemers van Strukton Jong Management verrichten, hadden betrekking op Strukton of de markten waarin Strukton opereert. Ze gingen over de inkooporganisatie binnen Strukton, het integraal inspelen op de veranderende marktomstandigheden, het reduceren van faalkosten en het kennismanagement tijdens de tenderfase.

Strukton Jong Management

De leergang Strukton Jong Management is een programma voor hbo’ers en academici tussen de 23 en 30 jaar, die twee tot vijf jaar werkzaam zijn bij Strukton en de ambitie en potentie hebben om door te groeien naar managementniveau. In samenwerking met Florens en de Hogeschool Utrecht biedt Strukton maximaal zestien personen per jaar een traject aan van tien maanden. In dit traject krijgen ze een programma aangeboden waarin cognitieve ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en professionele ontwikkeling centraal staan.

Het doel van Strukton Jong Management is talenten binnen het bedrijf de kans geven zich te ontwikkelen, talent aan het bedrijf te binden en te zorgen voor goed toegeruste mensen op leidinggevende posities. De nieuwe leergang (2014-2015) is al gepland en ingevuld. In september van dit jaar gaan 16 nieuwe Struktondeelnemers in Strukton Jong Management aan de slag.