Nieuws

Opdracht Strukton voor onderhoud panden onderwijsinstelling O2G2

27 maart 2014

Strukton Worksphere heeft van Stichting Openbaar Onderwijs Groep Groningen (O2G2) de opdracht ontvangen voor het technisch onderhoud van hun scholen. Het gaat om het onderhoud van 49 locaties van de onderwijsinstelling in Groningen. Per 1 april 2014 start Strukton Worksphere samen met twee andere partijen met de werkzaamheden. Het gaat om een driejarig contract dat mogelijk met één jaar wordt verlengd.

Strukton Worksphere zal de panden periodiek en preventief onderhouden en biedt een 24/7 bereikbaarheidsdienst aan voor eventuele storingen. De opdracht omvat het elektrotechnisch onderhoud voor de scholen binnen het primair en voortgezet onderwijs en het werktuigbouwkundig onderhoud voor het primair onderwijs.

De uitdaging voor deze opdracht zit vooral in de diversiteit aan gebouwen en de variatie in complexiteit van de problemen. O2G2 ziet in Strukton Worksphere een proactieve partner die bijdraagt aan continue verbetering, ook op het gebied van duurzaamheid, comfort en energiebesparing.

O2G2 heeft voor Strukton Worksphere gekozen vanwege de visie op het ontzorgen van opdrachtgevers en de wijze van opvolging van storingen en beheer en onderhoud van installaties. Maar ook het onderhoudsplan, de prijs en niveau van risicobeheersing telden mee bij de keuze. Door deze opdracht aan technisch dienstverlener Strukton Worksphere te verlenen, kunnen O2G2 en Strukton Worksphere samen doorgroeien naar een nog hogere kwaliteitsstandaard van het leervermogen in panden met optimaal comfort.

“Door O2G2 te ontzorgen, kunnen de scholen zich richten op het primaire proces, namelijk het verzorgen van kwalitatief hoogstaand onderwijs in een prettige omgeving. Strukton Worksphere neemt hierbij samen met twee andere partijen de hele zorg voor het beheer en onderhoud van de panden op zich.”

Mariëlle Stronkhorst, accountmanager van Strukton Worksphere

Strukton Worksphere onderhoudt meerdere scholen in Nederland, zoals ROC van Twente, Aventus in Apeldoorn, het Montaigne Lyceum in Den Haag en Internationale School Eindhoven in Eindhoven.