Nieuws

Intermetzo Zonnehuizen gaat langdurige samenwerking met Strukton Worksphere aan

10 maart 2014

Vanaf 1 maart 2014 gaat Strukton Worksphere het technisch beheer en onderhoud voor Intermetzo Zonnehuizen in Zeist verzorgen. Continuïteit en comfort zijn in zorginstellingen van groot belang. Doel van de samenwerking is dan ook het professionaliseren van het technisch beheer door o.a. borging van kwaliteit en veiligheid.

Intermetzo Zonnehuizen en Strukton Worksphere werken al enige tijd samen en streven naar een langetermijnsamenwerking, waarbij de scope van de dienstverlening uitgebreid kan worden. Het nieuwe contract is aangegaan voor meerdere jaren. De nadruk ligt in eerste instantie op het periodiek en preventief onderhoud, een 24/7 storingsdienst en het inzichtelijk maken van het technisch beheer om zo regie te krijgen en houden op beheer en onderhoud.

Intermetzo Zonnehuizen heeft een aantal vestigingen in Zeist en werkt samen met kinderen en jongeren met meervoudige, complexe problemen aan hun toekomstperspectief. Intermetzo Zonnehuizen was op zoek naar een partner die haar wensen begrijpt en omarmt. Zij wil haar mensgerichte zorg continue verbeteren.

Strukton heeft ervaring bij vergelijkbare partijen met het handhaven van een vertrouwde en veilige (werk)omgeving. De goede prijs en kwaliteit van het plan van aanpak droegen uiteindelijk bij aan de keuze voor Strukton.

Functionele en flexibele huisvestiging

Strukton gelooft in een integrale aanpak, waarbij alle deskundigen vroegtijdig bij het huisvestingsvraagstuk worden betrokken. Dit resulteert in functionele en flexibele huisvesting die optimaal aansluit bij de behoeften van cliënten en medewerkers, nu en in de toekomst. Om die reden treden vanaf 1 maart vijf medewerkers van de huidige technische dienstverlener in dienst bij Strukton Worksphere. Zo blijft men bekende gezichten zien en worden kennis en continuïteit gewaarborgd. Daarnaast zal Strukton Worksphere ook monteurs inzetten vanuit haar vestiging in Utrecht, waarvan een aantal ook werkzaam zijn voor een andere klant, namelijk GGZ Altrecht.