Gedragscode

De Gedragscode Integer Zakendoen is van toepassing op iedereen die voor en met Strukton werkt. Als internationaal opererend en maatschappelijk verantwoord bedrijf staan wij voor transparante en eerlijke bedrijfsvoering. Het strikt naleven van lokale wetgeving is daarbij van belang, maar niet genoeg. Deze gedragscode helpt nog beter te bepalen wat eerlijk en rechtvaardig is in onze werkzaamheden, naast deze bestaande wetgevingen.

Strukton-All Right-RGB-logo


In al onze bedrijfsonderdelen, wereldwijd, staan wij voor integer zakendoen. Naast de Gedragscode Integer Zakendoen zijn hieronder aanvullende beleidsdocumenten terug te vinden.

Gedragscode Integer Zakendoen (pdf, 191 kB) 
Samenvatting Gedragscode Integer Zakendoen (pdf, 74 kB)
Beleid voor Geschenken en Uitnodigingen (pdf, 106 kB) 
Beleid voor Bestrijding van Corruptie (pdf, 107 kB)
Meldprocedure Strukton (pdf, 134 kB) 

Speak Up 

Strukton staat voor hoge integriteitsnormen en transparantie. Dit krijgt pas echt betekenis als wij elkaar hieraan helpen herinneren wanneer we onregelmatigheden signaleren. Zo helpen we elkaar èn Strukton. Iedereen die zich zorgen maakt over mogelijke inbreuken op de gedragscode sporen wij aan om deze met ons te delen. Alleen op die manier kunnen we aan onze hoge normen blijven voldoen.

De Meldprocedure stelt medewerkers van Strukton in staat (vermeende) onregelmatigheden binnen de onderneming (anoniem) te melden. Externen kunnen zich richten tot het algemene é-mailadres StruktonAllRight@strukton.com voor het doen van een melding.

Voor meer informatie:
Wil je meer informatie over het Strukton integriteitsprogramma Strukton All Right, richt je dan tot de Compliance Officer van het betreffende bedrijfsonderdeel:

Compliance Officer Groep
David Sanders – Strukton Groep
David.Sanders@strukton.com

Compliance Officers
Paul Peekel – Strukton Integrale Projecten
Paul.Peekel@strukton.com

Hans Schuitema – Strukton Worksphere
secretariaathk.ws@strukton.com

Eric Weerepas – Strukton Rail
Eric.Weerepas@strukton.com

Loek Wessels – Strukton Civiel
Loek.Wessels@strukton.com