Scope - Hét netwerk voor de young professional

Scope is er voor de young professionals binnen Strukton. Netwerken, ontwikkelen en ontdekken staan centraal. Gedurende het jaar organiseert Scope diverse activiteiten waardoor de young professionals een netwerk binnen Strukton kunnen opbouwen en bekend worden met de verschillende werkmaatschappijen binnen Strukton. Denk hierbij aan workshops, projectbezoeken, lezingen en ludieke acties.

Onderwerpen van de bijeenkomsten zijn vaak direct of indirect verbonden aan Strukton. Binnen dit jongerennetwerk worden (nieuwe) ideeën en kennis gedeeld over de breedte van het bedrijf en doen medewerkers kennis op, over en van andere disciplines binnen Strukton.

Geplande activiteiten

  • In april 2017 komt er een bekende Nederlander langs om de young professionals te inspireren
  • In september 2017 zal Scope een bezoek brengen aan Rijkskantoor de Knoop in Utrecht

 

Strukton-Scope-email-1
Strukton-Scope logo-RGB

René Brueker nieuwe voorzitter Scope

Na twee jaar algemeen bestuurslid en een half jaar penningmeester te zijn geweest bij het jongerennetwerk Scope is René Brueker nu tot voorzitter benoemd. René neemt het stokje over van Patrick van Esch die de afgelopen drie jaar aan het roer van Scope heeft gestaan.

Lees meer

Wij staan open voor vragen!

Ben je nieuwsgierig naar ons netwerk of ben je een young professional die werkzaam is bij Strukton en wil je lid worden? Stuur een e-mail naar scope@strukton.com.